top of page

KRACHTIGE INDUSTRIËLE POTTENWASSER VOOR DE HORECA

Glazen vragen om een glazenwasser met een extra spoelprogramma. Borden steekt u in uw kapvaatwasser met doorschuifsysteem. Maar uw potten, pannen, dienbladen en onderdelen van apparaten? Die vragen krachtpatsers: industriële pottenwassers voor de horeca die komaf maken met elke vuiltje - ook de aangekoekte restjes zodat alle kookpotten weer blinken tegen de volgende shift.

De machine wordt zowel in een bescheiden eetcafé, als in een omvangrijk restaurant met open armen ontvangen. Al vragen beide keukens om een ander exemplaar. Daarom biedt Horeca Service industriële horeca pottenwassers in alle formaten en vormen aan. U vertelt ons welke afmeting, inhoud en programmafuncties u wenst, en wij leveren de vaatwasser die in uw keuken past.

Twijfel niet om ons te contacteren.

HORECA SERVICE BIEDT 2 MERKEN POTTENWASSERS AAN

  • Diamond biedt innovatieve horeca apparatuur en producten en streeft er naar om het werk voor de horeca een stuk makkelijker en productiever te maken. Voor innovatieve horeca oplossingen koopt u producten van het merk Diamond.

  • Winterhalter producten worden gekenmerkt door innovatie, efficiëntie en gebruiksgemak waardoor al decennia lang perfecte wasresultaten worden geleverd in professionele keukens.

bottom of page