top of page
Horeca Service - Jan Vijncke bvba

Het vervelendste keukenwerkje? Dat moet afwassen zijn … tot u kennis maakt met de gebruiksvriendelijke industriële vaatwassers van Horeca Service. In het ruime gamma afwasmachines vindt u er meteen één voor uw grootkeuken, telkens met een eenvoudige bediening en korte, krachtige programma’s.

Diamond vaatwasser

Doffe glazen aan het buffet of op de tafels? Dat siert niet. Daarom geven de glazenwassers van Horeca Service uw glazen een sprankelend uiterlijk. Een plezier om uit te drinken. De vaatwassers van Horeca Service werken snel, gemakkelijk en verbruiken niet meer water dan nodig.

Diamond glazenwasser

Een professionele kapvaatwasser met doorschuifsystemen is onmisbaar in een grootkeuken of horeca-omgeving. Hij drijft het tempo op, terwijl uw keukenpersoneel minder werk heeft. Want bij een kapvaatwasser moet de vuile vaat niet meer stuk per stuk in- en uitgeladen worden.

Diamond kapvaatwasser

Bij Horeca Service vindt u ook industriële vaatwassers voor het zware afwaswerk. Het gevarieerde aanbod van pottenwassers doet potten, pannen, platen, dienbladen, of onderdelen van apparaten weer glimmen. Deze krachtige vaatwasmachines bestaan in alle formaten en vormen. Zo vindt u altijd weer de pottenwasser die in uw grootkeuken past.

Diamond pottenwasser

In restaurants en horeca gebruikt men waterbehandeling met omgekeerde osmose voor water om de afwas en glazen te spoelen. Een glanzende kalkvrije vaat en sprankelende glazen zijn het resultaat.

Diamond waterbehandeling met omgekeerde osmose
bottom of page