top of page

DE GLAZENWASSERS VAN HORECA SERVICE: UW GEDGROOMDE KEUKENHULPJE

Glazen en tassen afwassen: het vraagt precisie en tijd. Toch wanneer u het met de hand doet. Want u moet glas per glas, en tas per tas, apart afspoelen. Besteed daarom dit afwasklusje uit aan een professionele glazenwasser. Die zorgt ervoor dat er nooit meer doffe glazen of vuile tassen op tafel komen. En daarbij verbruikt hij niet meer water dan nodig. Milieu- en budgetvriendelijk!

HORECA SERVICE BIEDT 3 MERKEN GLAZENWASSERS AAN

  • Diamond biedt innovatieve horeca apparatuur en producten en streeft er naar om het werk voor de horeca een stuk makkelijker en productiever te maken. Voor innovatieve horeca oplossingen koopt u producten van het merk Diamond.

  • Hemerson is een bedrijf gespecialiseerd in de productie en verkoop van professionele vaatwassers voor de catering industrie. Dankzij hun revolutionair clean water system (SAP) behoren ze tot de top van meest hygiënische afwasmachines.

  • Winterhalter producten worden gekenmerkt door innovatie, efficiëntie en gebruiksgemak waardoor al decennia lang perfecte wasresultaten worden geleverd in professionele keukens.

bottom of page