top of page

IJSBLOKJESMACHINES OP MAAT VAN UW HORECAZAAK

U serveert graag verfrissende drankjes. En dus rinkelen er ijsblokjes in uw glazen, en die komen uit een professionele ijsblokjesmachine. U kiest zelf hoeveel ijs u op voorraad wilt hebben: 24, 39 of zelfs 50 kilo ijsblokjes? Bij Horeca Service kunt u ijsblokjesmachines in alle maten kopen. Sommige zijn ook zelfreinigend - zodat u zich niet in het zweet hoeft te werken.

Combineert u een ijsblokjesmachine met een ice crusher? Dan serveert u straks een koele mojito of margarita. Want die horen geserveerd te worden in een laagje kraakhelder, fijngemalen ijs. Dankzij Horeca Service serveert u cocktails in stijl.

Hebt u een oesterbar of visbuffet in uw zaak? Dan hebt u een flinke portie koelijs nodig. Dat maakt u in een handomdraai met een korrelijsmachine. Zo vult u vlot elke koeltoog op. En serveert u altijd alles op de ideale temperatuur.

Met de hulp van een korrelijsmachine koelt u niet alleen voedingsmiddelen. U houdt ook uw drank op temperatuur. Champagne of witte wijn? U presenteert ze stijlvol én fris in een schaal, emmer of koeltoog vol korrelijs. Aarzel dus niet om een ijsblokjesmachine te kopen.

Bekijk ons hele aanbod ijsblokjesmachine op onze site en neem gerust contact op voor meer informatie.

ONTDEK ONS AANBOD IJSBLOKJESMACHINES

bottom of page