top of page
Diamond logo
Convotherm

ONTDEK ONS RUIME AANBOD HETELUCHTOVENS EN COMBISTEAMERS

Kraakverse broodjes, heerlijke ovenschotels, of sappig vlees bereiden? Dat doet u met onze heteluchtovens. In de horeca zijn ze niet meer weg te denken. Ze leveren de lekkerste gerechten af - perfect op temperatuur. Onze heteluchtovens voor de horeca blinken uit door hun gebruiksgemak: een minimum aan knopjes, een maximum aan resultaat. Wilt u een heteluchtoven kopen? Dan bent u bij Horeca Service aan het juiste adres.

Daarnaast kan u bij ons ook terecht voor multifunctionele combisteamers. Stomen zorgt ervoor dat gerechten verwarmd worden op een manier zodat de smaak en de geuren niet verloren gaan. Wanneer u bijvoorbeeld groente stoomt, behouden ze al hun vitamines en goede eigenschappen. Combisteamers zijn bij uitstek dé multifunctionele alleskunners voor de grootkeuken, een must voor elke professionele horecazaak.

Meer informatie vindt u op de gedetailleerde productpagina's van onze heteluchtovens en combisteamers. U mag ook steeds rechtstreeks contact met ons opnemen. Wij helpen u graag de juiste keuze te maken om zo uw ideale horecakeuken samen te stellen.

bottom of page