top of page

HOUDT HET PROPER MET ONZE INDUSTRIËLE AFWASMACHINES

Een grootkeuken zonder industriële afwasmachine? Daar schiet het werk niet op. Koken is onlosmakelijk verbonden met vuile vaat. Maar die moet tegen de volgende shift weer schoon zijn. Onbegonnen werk als uw keukenpersoneel niet op een snelle, industriële vaatwasser kan rekenen. Eenvoudige bediening, krachtige aanpak en korte programma's maken van afwassen kinderspel.

Kies de industriële afwasmachine die uw werk zal verlichten. Horeca Service zorgt ervoor dat uw vaatwasser altijd paraat staat. Dat garanderen we met onze service na verkoop en onze eigen hersteldienst.

U kan ons steeds contacteren voor meer informatie of een gratis vrijblijvende offerte op maat.

HORECA SERVICE BIEDT 3 MERKEN INDUSTRIËLE AFWASMACHINES AAN

  • Diamond biedt innovatieve horeca apparatuur en producten en streeft er naar om het werk voor de horeca een stuk makkelijker en productiever te maken. Voor innovatieve horeca oplossingen koopt u producten van het merk Diamond.

  • Hemerson is een bedrijf gespecialiseerd in de productie en verkoop van professionele vaatwassers voor de catering industrie. Dankzij hun revolutionair clean water system (SAP) behoren ze tot de top van meest hygiënische afwasmachines.

  • Winterhalter producten worden gekenmerkt door innovatie, efficiëntie en gebruiksgemak waardoor al decennia lang perfecte wasresultaten worden geleverd in professionele keukens.

bottom of page