top of page

GROOTKEUKENAPPARATUUR VOOR KOELING EN VRIEZEN

Om in een grootkeuken alles kraakvers te houden, hebt u een degelijk koelsysteem nodig. Daarvoor kan u bij Horeca Service terecht.

Wij beschikken over een ruim aanbod energievriendelijke koelkasten en diepvrieskasten. Voor de grotere horecazaken hebben we ook diverse koel -en vriescellen in de aanbieding.

Of bent u eerder op zoek naar een barkoelkast of flessenkoeler voor achter de bar van uw zaak? U serveert toch ook graag koude drankjes aan uw klanten? Bekijk dan zeker ook onze verschillende types ijsblokjesmachines.

HANDIG WERKEN OP GEKOELDE WERKTAFELS

Uw gerechten bereiden, kan u op de koelwerkbanken en saladettes van Horeca Service. Terwijl u het ene product verwerkt, bewaart u het andere in de compacte koelkast van de gekoelde werktafel. Handig en hygiënisch.

Een frisse salade of een knapperig broodje legt u niet zo maar in de kantine of het restaurant. In de opzetkoelvitrines preseneteert u al dat lekkers op de geschikte temperatuur – lekker fris, dus.

Een heuse saladbar of eerder een bescheiden aanbod? De gekoelde opzetvitrines van Horeca Service bestaan in alle maten en vormen. Zo passen ze in elk restaurant.

ONTDEK ONS AANBOD GROOTKEUKENAPPARATUUR VOOR KOELEN EN VRIEZEN

bottom of page