top of page
Diamond logo

HET BELANG VAN KOEL -EN VRIESCELLEN IN DE HORECA

Uw producten zo lang mogelijk vers houden? Daarvoor bewaart u ze in koelcellen. In de horeca weten ze al langer dat dit de geknipte plek is om producten op te slaan. Want daar is het altijd heerlijk fris - hoe broeiend heet het in de keuken ook mag zijn.

Koelcellen in de horeca moeten aan vele eisen voldoen. Ze moeten een constante temperatuur garanderen, voldoende ruimte bieden ... en uitblinken in gebruiksgemak. Dat laatste uit zich vaak in de indeling en de oppervlakte van de koelcel. Zo heeft Horeca Service ook hoek koelcellen in zijn aanbod. Die nemen niet meer ruimte dan nodig in. Terwijl ze binnenin voldoende opbergplaats bieden.

Koel -en vriescellen moeten ook voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften. Daarom voorziet Horeca Service cellen met antislipvloer en heeft elke deur naast een slot met sleutel, ook een noodgrendel aan de binnenzijde.

De koelcellen moeten niet alleen veilig zijn voor het personeel, maar ook voor het voedsel. Want u wilt uw diepvriesproducten correct bewaren, met voldoende temperatuurmarge als er toch ooit iets fout zou gaan. En ook dat garandeert Horeca Service met koel -en diepvriescellen die jarenlang renderen.

Bekijk het gamma vriescellen en koelcellen die u bij Horeca Service kunt kopen. Neem gerust contact op indien u vragen heeft of meer informatie wenst. Wij stellen een gratis vrijblijvende offerte op maat op voor uw horecazaak.

DIAMOND KOEL -EN VRIESCELLEN

Screenshot 2024-07-13 at 00.06.46.png

Een volledig nieuw productieconcept, met perifere hoeken en lineaire verbindingspanelen, eenvoudige montage en mogelijkheid tot uitbreiding op elk moment, onberispelijk afwerkingsniveau. De hoeken en randen zijn allemaal afgerond, zonder transferlijsten, 100% hygiëne gegarandeerd! Vloer bedekt met een fenolische antisliphars "honingraat". Randkader van de deur in geanodiseerd aluminium, beter bescherming (doorvoer van karretjes, ladders met platen, enz...) Voormontagekit voor panelen standaard meegeleverd, inclusief plafondsteun, waardoor het veiliger, gemakkelijker en sneller ... wordt. Op aanvraag: modulaire rekken, strokengordijn, oprijplaat voor wagens (buiten en binnen), enz ...

AFWERKING KOELCELLEN

Dakpaneel

Binnenzijde: wit-geplastificeerd gegalvaniseerd plaatstaal.

Buitenzijde: gegalvaniseerd plaatstaal gevat in wit-geplastificeerd gegalvaniseerd plaatstalen kader.

Antislipvloer

Standaard:

Grijs-geplastificeerd gegalvaniseerd anti-slip plaatstaal

Buitenzijde: gegalvaniseerd plaatstaal gevat in wit-geplastificeerd gegalvaniseerd plaatstalen kader

Met RVS vloer:

Binnenzijde: antislipvloer in roestvrij staal

Buitenzijde: gegalvaniseerd plaatstaal gevat in wit-geplastificeerd gegalvaniseerd plaatstalen kader

bottom of page