top of page
Friulinox logo

HET BELANG VAN KOEL -EN VRIESCELLEN IN DE HORECA

Uw producten zo lang mogelijk vers houden? Daarvoor bewaart u ze in koelcellen. In de horeca weten ze al langer dat dit de geknipte plek is om producten op te slaan. Want daar is het altijd heerlijk fris - hoe broeiend heet het in de keuken ook mag zijn.

Koelcellen in de horeca moeten aan vele eisen voldoen. Ze moeten een constante temperatuur garanderen, voldoende ruimte bieden ... en uitblinken in gebruiksgemak. Dat laatste uit zich vaak in de indeling en de oppervlakte van de koelcel. Zo heeft Horeca Service ook hoek koelcellen in zijn aanbod. Die nemen niet meer ruimte dan nodig in. Terwijl ze binnenin voldoende opbergplaats bieden.

Koel -en vriescellen moeten ook voldoen aan strenge veiligheidsvoorschriften. Daarom voorziet Horeca Service cellen met antislipvloer en heeft elke deur naast een slot met sleutel, ook een noodgrendel aan de binnenzijde.

De koelcellen moeten niet alleen veilig zijn voor het personeel, maar ook voor het voedsel. Want u wilt uw diepvriesproducten correct bewaren, met voldoende temperatuurmarge als er toch ooit iets fout zou gaan. En ook dat garandeert Horeca Service met koel -en diepvriescellen die jarenlang renderen.

Bekijk het gamma vriescellen en koelcellen die u bij Horeca Service kunt kopen. Neem gerust contact op indien u vragen heeft of meer informatie wenst. Wij stellen een gratis vrijblijvende offerte op maat op voor uw horecazaak.

FRIULINOX KOEL -EN VRIESCELLEN

Friulinox koel -en vriescel met inhangkoelunit

Friulinox koel- en vriescellen zijn opgebouwd uit PU-geïnjecteerde panelen. Het PU-schuim is CFK-vrij, met gesloten cellen en een dichtheid van 42kg/m3. De buitenbekleding is een atoxisch behandelde, wit geplastificeerde, gegalvaniseerde staalplaat. Bekleding in RVS AISI 304 18/10 verkrijgbaar tegen meerprijs.

Bodem met afgeronde binnenhoeken met straal 13 mm. Afrondingen naadloos gerealiseerd in de staalplaat zelf, dus zonder gebruik van extra hulpprofielen, siliconen e.d. De deur is standaard uitgerust met een verwarmde deurkader, met slot met sleutel en met een noodgrendel aan de binnenzijde. Deurscharnieren staan standaard rechts, maar kunnen zonder meerprijs ook links geleverd worden. (Scharnieren links niet mogelijk voor dieptes 124, 144 en 164 cm)

Friulinox koel -en vriescel met plafondkoelunit

Koelgas R134a voor koeling (-2/+10°C) R404A voor diepvries (25/-15°C).

Geschikt voor omgevingstemperatuur tot +43°C.

Ontdooiing volgens het "heet gas"-principe: snel, efficiënt en energiezuinig.

Ontdooiwaterverdamping door de condensor voor extra energiebesparing.

Geleverd standaard met 5 verstelbare roosters.

KOELCEL VOOR IN DE HOEK

Hoek koelcel

Hoek koelcel

Eigenschappen:

AFWERKING KOELCELLEN

Dakpaneel

Binnenzijde: wit-geplastificeerd gegalvaniseerd plaatstaal.

Buitenzijde: gegalvaniseerd plaatstaal gevat in wit-geplastificeerd gegalvaniseerd plaatstalen kader.

Antislipvloer

Standaard:

Grijs-geplastificeerd gegalvaniseerd anti-slip plaatstaal

Buitenzijde: gegalvaniseerd plaatstaal gevat in wit-geplastificeerd gegalvaniseerd plaatstalen kader

Met RVS vloer:

Binnenzijde: antislipvloer in roestvrij staal

Buitenzijde: gegalvaniseerd plaatstaal gevat in wit-geplastificeerd gegalvaniseerd plaatstalen kader

bottom of page