Bel ons  0475 246 731

Krachtige industriële pottenwasser voor de horeca

Glazen vragen om een vaatwasmachine met een extra spoelprogramma. Borden steekt u in uw vaatwasser met doorschuifsysteem. Maar uw potten? Die vragen krachtpatsers: industriële pottenwassers voor de horeca die komaf maken met elke vuiltje - ook de aangekoekte restjes.

Pottenwasser: horeca kan niet zonder

Potten, pannen, dienbladen, onderdelen van apparaten: op het einde van de dag is alles vuil. Meteen de reden waarom een pottenwasser in de horeca onmisbaar is. Hij neemt het zware afwaswerk voor zijn rekening. En doet alle kookpotten weer blinken tegen de volgende shift.

Gepaste pottenwasser in de horeca

Een pottenwasser: een vaatwasmachine voor kookpotten, in de horeca is het geen overbodige luxe. De machine wordt zowel in een bescheiden eetcafé, als in een omvangrijk restaurant met open armen ontvangen. Al vragen beide keukens om een ander exemplaar. Daarom biedt Horeca Service industriële horeca pottenwassers in alle formaten en vormen aan.

Industriële pottenwasser voor uw keuken

Bent u op zoek naar een industriële pottenwasser geschikt voor de horeca? Dan helpt Horeca Service u graag kiezen. U vertelt ons welke afmeting, inhoud en programmafuncties u wenst, en wij leveren de industriële pottenwasser die in uw keuken past.