Bel ons  0475 246 731

Industriële afwasmachines

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan

Industriële afwasmachine: pure noodzaak

Een grootkeuken zonder industriële afwasmachine? Daar schiet het werk niet op. Koken is onlosmakelijk verbonden met vuile vaat. Maar die moet tegen de volgende shift weer schoon zijn. Onbegonnen werk als uw keukenpersoneel niet op een snelle, industriële afwasmachine kan rekenen.

Praktische industriële vaatwasser

Hoe noodzakelijk ze ook is, u haalt niet de eerste de beste industriële vaatwasser in huis. U verwacht een gebruiksvriendelijke, krachtige machine die het werk van uw keukenpersoneel ook écht verlicht. En niet onnodig ingewikkeld maakt, met ontelbaar veel knopjes en zinloze functies.

Gepaste pottenwasser in de horeca

Een pottenwasser: een vaatwasmachine voor kookpotten, in de horeca is het geen overbodige luxe. De machine wordt zowel in een bescheiden eetcafé, als in een omvangrijk restaurant met open armen ontvangen. Al vragen beide keukens om een ander exemplaar. Daarom biedt Horeca Service industriële horeca pottenwassers in alle formaten en vormen aan.

Industriële afwasmachine met extra’s

Een industriële afwasmachine die aan al uw eisen voldoet - en meer? Ze wacht u op bij Horeca Service. Daar vindt u niet alleen de geknipte machine. U vertrouwt er ook op een sterke dienst na verkoop én hersteldienst wanneer er problemen opduiken. Zo hoeft u uw noodzakelijke industriële afwasmachine nooit meer af te geven.