Bel ons  0475 246 731

Vaatwasmachines & tassenwassers

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan

Vaatwasmachines die het werk verlichten

Het vervelendste keukenwerkje? Dat moet afwassen zijn … tot u kennis maakt met de gebruiksvriendelijke afwasmachines van Horeca Service. In het ruime gamma vaatwasmachines vindt u er meteen één voor úw grootkeuken, telkens met een eenvoudige bediening en korte, krachtige programma’s.

Daarnaast kunt u ook voor horeca spoeltafels bij ons terecht.

Vaatwasmachines die doen sprankelen

Doffe glazen aan het buffet of op de tafels? Dat siert niet. Daarom geven de glazenwassers van Horeca Service uw glazen een sprankelend uiterlijk. Een plezier om uit te drinken. De afwasmachines van Horeca Service werken snel, gemakkelijk én verbruiken niet meer water dan nodig.

Pottenwassers voor het zware werk

Bij Horeca Service vindt u vaatwassers die alleen de borden onder handen nemen, of afwasmachines die alleen de glazen doen stralen. Maar ook voor het zware afwaswerk kunt u bij Horeca Service terecht. Het gevarieerde aanbod van pottenwassers doet potten, pannen, platen, dienbladen, of onderdelen van apparaten weer glimmen. Deze krachtige vaatwasmachines bestaan in alle formaten en vormen. 

Zo vindt u altijd weer de pottenwasser die in uw grootkeuken past.

Spoeltafels voor al het afwaswerk

Combineer onze vaatwasmachines, de glazenwassers, bordenwassers en pottenwassers met een aparte spoelbak. Zo krijgt u goed uitgeruste horeca spoeltafels, waarmee de afwas in een mum van tijd geklaard is. Afwassen ging nog nooit zo vlot!

Uw vuile vaat in een-twee-drie weggewerkt? Kies voor de professionele vaatwasmachines van Horeca Service!