Bel ons  0475 246 731

Horeca keukenapparatuur voor elke grootkeuken

Bij Horeca Service vindt u alles voor in uw horeca keuken – van grote tot kleine keukenapparatuur, met de hoogste kwaliteit en tegen democratische prijzen.

Keukenapparatuur voor koeling: van koelkasten, combikoelcellen tot ijsmachines

Om in een grootkeuken alles kraakvers te houden, hebt u een degelijk koelsysteem nodig. Dát vindt u bij Horeca Service:

  • Energievriendelijke koelkasten of vrieskasten

  • Grote koelcellen

  • Combikoelcellen met twee verschillende temperaturen in één gecombineerde cel;

  • ijsblokjesmachines, korrelijsmachines en schilferijsmachines om drank en eetwaren koel te bewaren.

Keukenapparatuur: handig werken op gekoelde werktafels.

Uw gerechten bereiden, doet u op de gekoelde werktafels van Horeca Service. Terwijl u het ene product verwerkt, bewaart u het andere in de compacte koelkast van de gekoelde werktafel. Handig én hygiënisch.

Gekoelde opzetvitrines of sandwichtafels en pizzatafels

Een frisse salade of een knapperig broodje legt u niet zo maar in de kantine of het restaurant. In de gekoelde opzetvitrines of de sandwich- en pizzatafels presenteert u al dat lekkers op de geschikte temperatuur – lekker fris, dus.

Een heuse saladbar of eerder een bescheiden aanbod? De gekoelde opzetvitrines van Horeca Service bestaan in alle maten en vormen. Zo passen ze in elk restaurant.

Warme maaltijden: friteuses, dampkappen, fornuizen en heteluchtstomers

De koks van uw horeca keuken toveren de lekkerste gerechten tevoorschijn met de hulp van de keukenapparatuur van Horeca Service. Grote of kleine friteuses, krachtige fornuizen, perfect afgestelde heteluchtstomers, en functionele, inox dampkappen: een waaier van horeca keukenapparatuur waarmee iedere kok aan de slag kan.

Koffiemachines voor een lekker bakje troost

In het ruime gamma koffiemachines van Horeca Service vindt u zowel kleine koffiemachines met warmhoudplaat als koffiemachines voor groot verbruik. Zo biedt u iedere klant een lekker bakje troost. En met de professionele espressomachines of handige koffiemolens serveert u lekkere, aromatische koffie die iedereen bekoort.

Op zoek naar grootkeukenapparatuur? Dan bent u bij Horeca Service aan het juiste adres.